Polityka prywatności

 

Uprzejmie informujemy, że jeżeli Pan / Pani wyśle do nas e-maila na jeden z adresów firmowych (...)@rosart.eu lub za pomocą formularza i przekaże nam swoje dane osobowe, ich administratorem będzie P. P. H. U. ''ROMASZ'' z siedzibą w Pabianicach przy ul. Partyzanckiej 165, 95-200 Pabianice, tel.: +48 42 227 47 98 (ROMASZ).

 

Przesłanie wiadomości na podany adres e-mail będzie rozumiane jako zgoda na przetwarzanie podanych w niej danych osobowych. Podane dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celu odpowiedzi na przesłane zapytanie/opinię na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. tzw. RODO tj. na podstawie wyrażonej zgody, a także na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora danych (w szczególności w celu obrony przed ewentualnymi roszczeniami).

 

Odbiorcami przetwarzanych przez ROMASZ danych osobowych będą jedynie upoważnieni pracownicy ROMASZ oraz podmioty dostarczające i wspierające systemy teleinformatyczne ROMASZ. Dane osobowe podane w wiadomości będą przechowywane przez okres wynikający z przepisów prawa, a następnie przez okres do przedawnienia ewentualnych roszczeń. Podanie ww. danych osobowych jest dobrowolne.

 

W każdym czasie przysługuje prawo dostępu do przekazanych nam danych, prawo ich sprostowania, prawo usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

 

Oświadczenia w zakresie cofnięcia zgody lub realizacji praw prosimy składać na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. . Jeżeli mimo naszego wsparcia Pan / Pani uzna, że dane osobowe przetwarzane są niezgodnie z przepisami obowiązującego prawa, przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).



 

Dla dystrybutorów

  • Zapraszamy do kontaktu firmy zainteresowane dystybucją naszych krzeseł i taboretów. Prosimy o kontakt mailowy, celem omówienia warunków współpracy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

Firma rozpoczęła działalność w 1986 roku. Jej założycielem był Sławek Rosiński.

 

Początkowo zajmowaliśmy się produkcją wymiennych noży do maszyn garbarskich (strugarki).

Następnie, produkcją ręcznych wózków transportu wewnętrznego.

Od 2003 roku produkujemy krzesła, taborety i hokery przemysłowe pod marką ROSART.

 

Postawiliśmy na solidność, przy równoczesnym zachowaniu rozsądnej ceny.

Naszych krzeseł można używać w systemie 3-zmianowym.

 

Krzesła ROSART mają zastosowanie w przemyśle jako: krzesła produkcyjne, krzesła laboratoryjne,
krzesła pracownicze, krzesła warsztatowe, krzesła do szwalni, krzesła dla placówek handlowych, medycznych,
krzesła socjalne, a także jako krzesła biurowe.

W ofercie ROSART znajdują się krzesła tapicerowane, ze sklejki lakierowanej, z pianki integralnej PUR
(odpornej na wodę, oleje i smary), wysokie oraz przedłużane z podnóżkiem "RING",
antypoślizgowe, na stopkach i na kółkach (do powierzchni twardych jak i dywanowych).

Wszystkie modele krzeseł prezentują wysoką jakość wykonania oraz niezawodność w użytkowaniu.
Większość zamówień jest realizowana w ciągu 48 h (bez względu na wielkość zamówienia) za pomocą firmy kurierskiej GLS.

Wysyłka jest zawsze gratis już od jednej sztuki.

 

 

 

 

alt

 

 

 

ADRES:

TELEFON:

EMAIL:

ROMASZ
ul. Partyzancka 165
95-200 Pabianice
POLAND


NIP: 731-104-16-60

 


Godziny otwarcia:

Pn - Pt 8.00 - 16.00

 

+48 (42) 227 47 98


+48 501 939 151

Pn - So 8.00 - 18.00

 


FAX:

+48 (42) 227 47 98

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.






SPRZEDAŻ/SALES:

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 WWW:    
www.rosart.eu
www.krzeslaszwalnicze.pl
www.krzeslawarsztatowe.pl
www.krzeslalaboratoryjne.pl
www.industrialseating.eu

katalog

Jak złożyć zamówienie

     
     

 


 

 

 

 



Nasza strona używa ciasteczek. 
Ciasteczka czyli cookies używane są do zapisywania informacji w celach funkcjonalnych (zapamiętywane są niektóre akcje użytkowników, jak np. zamknięcie okienka i statystyki). Każdy użytkownik może sam decydować o tym w jaki sposób cookies zapisywane są na jego komputerze. Pozwalają na to ustawienia/preferencje definiowane w przeglądarkach. Domyślne ustawienia popularnych przeglądarek (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Opera, Safari) pozwalają na zapisywanie cookies ze strony.